Izrada i održavanje 

ffghfghzuzutzutzutzu


  Novosti / Događanja

“PPS” PROJEKT HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE POD NAZIVOM “HRVATSKA 365″

POZIV ZA UKLJUČENJE U PROJEKT PROMICANJA PRED I POSEZONE NA PODRUČJU KOJE ADMINISTRATIVNO PRIPADA TURISTIČKOJ ZAJEDNICI OPĆINE JASENICE (PPS koncept – Hrvatska365)
“PPS” PROJEKT HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE POD NAZIVOM “HRVATSKA 365″


Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas kako je TZ Jasenice, uvrštena u pilot projekt Hrvatske turističke zajednice s ciljem promicanja turističkog prometa u razdoblju pred i posezone (PPS koncept) – destinacija Zadar.
Kroz ovaj projekt bit će omogućena destinaciji veća tržišna vidljivost / prepoznatljivost kroz slijedeća prava:
– članstvo u PPS klubu,
– neograničeno korištenje znaka „PPS destinacija“ u svim marketinškim i drugim tržišnim aktivnostima HTZ-a,
– promocija svih prijavljenih subjekata na posebnoj web stranici na razini HTZ-a,
– u suradnji s HTZ-om organiziranje posebnih prezentacija za tour operatore i turističke agencije,
– u suradnji s HTZ-om organiziranje posebnih studijskih putovanja za novinare i agente s ciljem promoviranja turističke ponude i smještaja u pred- i posezoni,
– u suradnji s HTZ-om organiziranje posebnih promotivnih kampanja kroz sve dostupne komunikacijske kanale (PR, offline i online marketing),
– sudjelovanje u ostalim marketinškim aktivnostima HTZ-e (turistički sajmovi, road shows i dr.)
Svi gospodarski subjekti u turizmu i ugostiteljstvu koji planiraju biti neprekinuto u funkciji od 15.05. do 15.10. potpisom Izjave u prilogu potvrđuju sudjelovanje u PPS projektu Hrvatska365, a svim smještajnim objektima i gospodarskim subjektima koji se uključe u projekt i potvrde otvorenost svojih objekata u navedenom razdoblju bit će omogućena povećana tržišna vidljivost i prepoznatljivost kroz PPS projekt na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini kroz komunikacijske kanale HTZ-a.
Nadamo se da ćete prepoznati važnost ovog projekta i prepoznati njegove prednosti te Vas pozivamo da se uključite u program na način da u ured Turističke zajednice općine Jasenice dostavite popunjenu i potpisanu Izjavu o otvorenosti Vašeg objekta u definiranom razdoblju pred- i posezone sa svim traženim podacima.

Obrazac za prijavu: pdf.fw

Molimo da navedenu izjavu dostavite osobno ili poštom na adresu Turistička zajednica općine Jasenice, Gojka Šuška 41, Maslenica, 23243 Jasenice.

Više o programu projekta možete pronaći na web stranici Hrvatske turističke zajednice: www.htz.hr


  Novosti / Događanja

IMG 4000 Edit